perjantai 2. lokakuuta 2020

21 neuvoa uran alkuvaiheille

Miten saat urasi nousukiitoon?

Uran alkuvaiheessa työt harvoin vastaavat aivan sitä mitä korkeakoulussa on kuvitellut ja haaveillut. Työelämän alkuvaiheessa saa usein raivata tiensä näköalapaikoille excelin ensimmäisestä solusta. Tunnetko kaavat, joilla uran saa etenemään yhtä nopeasti kuin vlookup tekee monimutkaisen taulukkolaskennan?  

Haaveiletko haastavammista tehtävistä ja paremmasta palkasta?

Julkaisu sisältää kaksikymmentäyksi täysin lausein kirjoitettua neuvoa, ohjetta tai vinkkiä. Neuvoja konkretisoivat tai värittävät kirjoittajan omakohtaiset kokemukset ja esimerkit. Julkaisussa on kaikkiaan 26 sivua. Neuvoissa nostetaan esiin toiminta- ja ajatusmalleja, joilla erottaudut kollegoista, nostat oman tekemisesi uudelle tasolle ja menestyt suurten yritysten matriiseissa.

Neuvot on ammennettu yli vuosikymmenen mittaiselta työuralta, jolla olen työskennellyt tilauksenkäsittelijänä yhdessä maailman suurimmista yhtiöistä ja käväissyt suomalaisen pörssiyhtiön suurimman divisioonan johtoryhmässä sekä ollut kesät ja viikonloput rautakauppiaana ja alallaan maailman suurimman yhtiön pääkonttorilla liiketoiminnankehitystehtävissä sekä vastannut saman yhtiön Suomen myynnistä ja markkinoinnista.

Nopea urakehitys on omalla kohdallani merkinnyt tulojen nopeaa kasvua. Se on puolestaan luonut mahdollisuuden säästää ja sijoittaa voimakkaasti. Rahan lisäksi saan työskennellä tehtävässä, jonka tuloksilla on yhden ihmisen mittakaavassa suuri vaikutus Suomen pääsemisessä YK:n ilmastotavoitteisiin.

Uraopas voi auttaa sinutkin parempaan vauhtiin urallasi.

21 vinkkiä urallesi saat helposti luettavassa muodossa .pdf-tiedostona sähköpostiisi vain eurolla ja yhdeksälläkymmenellä sentillä. Lue vaikkapa linja-autossa matkalla töihin - lukemalla voit saada työsuhdeauton.

Verkkokauppaan tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti