tiistai 29. joulukuuta 2015

Tie ensimmäiseen 100 000 euroon

Nyt vaurastumisen perusteet yhdessä helpossa paketissa


Tie ensimmäiseen 100 000 euroon on helppolukuinen esitys oman talouden hallinnasta ja vaurastumisesta: säästämisestä, tuloista ja sijoittamisesta - vaadittavista ajatusmalleista.

Yli kuusikymmentä kalvoa tiivistää helposti sulatettavaan muotoon kaiken mitä jokaisen tarvitsee tietää ensimmäisen 100 000 euron saavuttamiseksi.

Esitys sopii erityisesti kaikille, jotka aloittelevat matkaansa vaurastumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. Jos olet jo kulkenut hyvän matkaa vaurastumisen tiellä, esitys sopii keskustelun pohjaksi ystävien, lasten tai puolison kanssa.

Aihepiiri on johdonmukaisesti jäsennelty ja ymmärrettävästi esitetty. Haluatko vapautua asuntolainan orjuutuksesta? Varautua pahan päivän varalle? Tai luoda taloudellisesti valoisamman tulevaisuuden?

Tie ensimmäiseen 100 000 euroon
Esitykseen on koottu niin tässä blogissa julkaistua kuin julkaisematonta tietoa henkilökohtaisesta taloudenhallinnasta, sijoittamisesta ja vaurastumisen pilareista. Materiaali ei ole taivaanrannan maalailua vaan mahdollisimman käytännönläheistä tietoa oikeiden esimerkkien höystämänä.

Miten rakennat 100 000 euron varallisuuden tai osakesalkun mahdollisimman nopeasti? Lukemalla saat vaurastumisellesi etumatkan, jota minulla ei ollut aloittaessani 10 vuotta sitten.

Tuote on ostettavissa verkkokaupasta ja maksettavissa turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Esitys lähetetään sinulle pdf-tiedostona ja voit lukea sen helposti vaikka älypuhelimellasi.

Tue omaa matkaasi vaurastumiseen!

Verkkokauppaan tästä.

Aloita vaurastuminen oikein askelmerkein!

***
Voit hankkia kaikki Tarina vaurastumisesta esitykset edulliseen yhteishintaan verkkokaupasta.

7 kommenttia:

 1. Omasta mielestäni paras vinkki on hankkia tarpeeksi hyvä palkkainen työ, muuten on aika vaikea säästää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyllä tulot ovat toki avaintekijä, mutta ilman säästämistä ja sijoittamista vaurastuminen on mahdotonta. Lisäksi säästämiseen ja sijoittamiseen voi itse vaikuttaa, jos esimerkiksi ammatti on jo hankittuna eikä uravaihdokseen ole halua tai mahdollisuutta.

   Tuloja voi hankkia myös päivätyön ulkopuolella, jos haluaa vauhdittaa omaa vaurastumistaan. Siksi en sanoisi "hyvä palkkainen" työ on paras vinkki. Mielestäni työssä on tärkeintä, että siitä nauttii.

   Poista
  2. Onhan se toki näinkin. Itse en jaksaisi päivätyön lisäksi tehdä vielä ilta/viikonlopputöitä. Siksi minulle on tärkeää että työstä tienaa tarpeeksi, muuten ei saisi niin paljoa säästöön. Elintasoa en haluaisi enää laskea...

   Poista
 2. Mielenkiintoista. Tuli ihan yllätyksenä, että tällaista tuotetta olet kehittänyt ja nyt julkaissut. Nostan hattua yritteliäisyydestä ja rohkeudesta. Saa nähdä, miten myynnin kanssa käy. Jos ei yritä, niin ei ainakaan voi voittaa. Jotain tämän suuntaista projektia olen itsekin joskus pähkäillyt.

  Esitystä enemmän kiinnostaisikin itse siihen johtanut prosessi ja takana olevat vaikuttimet. Voiko kysyä, miten lopulta päädyit juuri kyseiseen tuotteeseen/tuoteperheeseen ja sen myyntiin? Paljonko käytit siihen tunteja ja pähkäilitkö vain itse projektin parissa. Mistä tuli juuri tuo tietty hinta? Pelkästään vain tämä blogi tuntuu aika pieneltä kanavalta tuotteen myyntiin, joku kumppanuusmarkkinointipalvelu TradeTrackerin tapaan voisi sopia tuolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kommentista, hyviä kysymyksiä.

   1) Vaikuttimet. Mielestäni suurin vaikutin on saamani palaute, blogin kommentit sekä keskustelut ystävien ja sukulaisten kanssa. Nämä ovat tuoneet ilmi, että vielä liian moni elää taloudellisesti riskirajoilla, kuluttaen kaikki ansionsa.

   Julkaisun tarkoituksena ei ole kuitenkaan saattaa ihmisiä omalle valitsemalleni tielle, vaan tuoda esiin kuinka taloudellinen hyvinvointi voi tuoda turvaa muuhun elämään. Ja etenkin miten saavuttaa taloudellinen hyvinvointi.

   Olen omistanut julkaisun äitini muistolle. Viimeisinä päivinään hän pyrki nousemaan taloudellisesta ahdingostaan, mikä oli rasittanut häntä niin henkisesti kuin fyysisesti - eikä hän perisuomalaiseen tapaan suostunut ottamaan apua vastaan.

   Toinen syy oli myös haluni kokeilla ja oppia. Itse prosessi kiteytti minullekin paljon sijoittamiseen ja vaurastumiseen liittyviä perusasioita. On myös mielenkiintoista nähdä, kuinka ko. kaltainen tuote myy blogin kautta, jossa kävijämäärät, kuten toteat, ovat lopulta varsin pienet.

   2) Käytetty aika. En kirjannut ylös tunteja. Paljon meni aikaa ja mielenkiinnosta kun tekee, ei tunnit niinkään ratkaisseet. Työstin esitystä useiden kuukausien ajan, tekemisen ollessa välillä tauolla elämänmuutosten vuoksi. Esitys toki pohjautuu tähän blogiin, jota olen pitänyt kolme vuotta.

   3) Hinta ja myyntikanava. Viitaten edelliseen tuntipalkoille tuskin julkaisun myynnillä pääsen. Tuotteen hinnasta menee maksuvälittäjälle 90 senttiä ja kulujen jälkeen verottajalle noin 75 senttiä.

   Pyrin hinnoittelemaan tuotteen houkuttelevasti ja suhteessa lukijan saamaan hyötyyn. Mielestäni 40-50 euron sijoituskirjat ovat hyötyyn suhteutettuna ylihinnoiteltuja.

   Esityksen aihepiirejä ja tietoa olen erityisesti jäsentänyt aloittelevien sijoittajien kanssa käymieni keskustelujen ja heidän esittämien kysymysten perusteella.

   Valitsemani hinnoittelu asettaa myös haasteen tuotteen jakelun suhteen, kun välikäsille on vain vähän tilaa. Se tosin noudattelee myös tämän blogin filosofiaa.

   Kiitos jo tuotteen ostaneille ja blogin lukijoille. Menestyksekästä uutta vuotta!

   Poista
  2. Tutkin julkaisusi pikaisesti. Helppolukuinen ja havainnollinen esitys, mutta antaa paljon ajattelemisen aihetta. Näppärä juttu tosiaan.

   Tämä pitäisi yällainen saada kirjastolevitykseen.

   Mielestäni mmm. velan filosofiaa, sijoitusasunnon hankkimista ja yrityksen perustamista olisi voinut käsitellä laajemminkin.

   Oletko ajatellut tarjota tätä jollekin e-kirjakustantajalle, esimerkiksi Elisa-kirjalle?

   Hyvää jatkoa!

   Poista
  3. Kiitos palautteesta! Oikein mukava, että näet esityksen tuovan ajattelemisen aihetta näppärästi - se on ollut tarkoitus.

   Harkitsin yrityksen perustamisen käsittelyä laajemmin, mutta en nähnyt sitä kriittiseksi taloudellisen hyvinvoinnin varmistamisen kannalta.

   Ehkä seuraavaan päivitykseen saatan lisätä kalvon, kuinka pahimmat karikot yrityksen perustamisessa vältetään.

   Velan filosofialla olisi varmasti paikka esityksessä tarkempaan käsittelyyn!

   En ole ajatellut julkaisun jakelua tätä pidemmälle. Tämä on kuin esityksestä kohdasta yritystoiminta, pieni idea voi kasvaa suuremmaksi - ilman ennakkosuunnittelua. Kiitos ideasta, täytyypä kysäistä Elisalta kohta puolin!

   Poista