torstai 12. joulukuuta 2019

Lähtö Suomesta

Mitä tehdä, kun valmistelet tai haaveilet lähdöstä Suomesta?


Harmittaako pimeys, sade ja surkea sää? Irvistätkö tarttuessasi aamulla työpaikan ovenkahvaan? Kiristääkö suomalaisen mielenmaailman ahtaus, ihmisten kylmyys ja kulttuurin niukkuus? Lähde Suomesta. Lähde ennen kuin demarit asettavat lähdön verolle pantavaksi.

Lähtö Suomesta on esitys kaikille, jotka valmistelevat tai haaveilevat lähdöstä Suomesta. Jos käytännön askeleet ovat vielä epäselvät, antaa esitys eväät valmisteluihin, ja myös itse matkalle. Matkalle, jolla voit elää aktiivista, edullista ja leppoista elämää.

Onko sinulla riittävästi säästöjä ja sijoituksia elääksesi mukavasti ulkomailla? Pystytkö tekemään töitä kannettavan tietokoneen välityksellä? Lue Lähtö Suomesta ja tarkista mitä kytkimen nostaminen vaatii. Luettuasi esityksen voit siirtää jalan kaasulle kohti huikeaa seikkailua.

Lähtö Suomesta esitys täydentää tai täyttää haaveesi.
Parin vuoden ajan olen valmistellut omaa lähtöäni Suomesta ja kerännyt julkaisuun tärkeimmät havaintoni, muistiinpanoni ja ajatukseni. Yli 90 sivua auttaa käymään lävitse oikeat pohdinnat, valmistelut ja suunnitelmat matkaan lähteäksesi. Lisäksi esitys pitää sisällään ikivihreitä ajatuksia kirjallisuudesta ja lennokkaita sitaatteja.

Vaikket olisi vielä valmis lähtöön, ehkä vielä vain haaveilet, näyttää Lähtö Suomesta sinulle suunnan. Näet viimeiset askeleet ennen suunnitelmasi huipentumaa - uuden kappaleen alkua. Kaikkien ei tarvitse elää kuten muut. Haaveile, suunnittele ja toteuta oma tarinasi. Hanki evästä haaveillesi!

Esitys on ostettavissa verkkokaupasta ja maksettavissa turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Esitys on pdf-muodossa, joten voit lukea sen helposti vaikka älypuhelimellasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti