keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Yksi uusi julkaisu ja yksi päivitetty

Rakenna ETF-osinkosalkku

Suosittu Rakenna ETF-osinkosalkku laajeni entisestään uudella sisällöllä. Se esittelee monen monta ETF:ää, joilla jokainen voi rakentaa vaivattoman osinkosalkun. Osinkosijoittamisesta ei tarvitse tehdä monimutkaista ja aikaavievää. Jokaisella on mahdollisuus luoda itselleen toinen tulovirta, joka luo turvaa pahan päivän varalle ja lisää iloa, kun talous tarvitsee tukea kuukausipalkan rinnalle.

Pienillä teoilla parempiin tuottoihin

Uusi julkaisu pitää sisällään parhaat palat niin blogista kuin aiemmista julkaisuista. Näiden lisäksi olen lisännyt mukaan monta uutta toimenpidettä ja sijoitusideaa, joilla jokainen voi saada sijoituksillaan piirun verran parempaa tuottoa.

Julkaisu käsittelee eri niksejä osakevalinnan, spekuloinnin ja kaupankäynnin osalta. Lisäksi julkaisu esittelee keinoja kuinka sijoittaja voi osingoilla ja valuutoilla sekä allokaatiolla ja kulusäästöillä luoda lisätuottoa.

Entistä tuhdimpi pakettitarjous

Uuden julkaisun myötä pakettitarjous sisältää yli 320 sivua. Kaikki esitykset on saatavilla kohtuullisella kympin hinnalla, mikä on kaiken lisäksi vähennettävissä sijoitustuotoista verotuksessa. Yksi ainoa uusi ajatus tai sijoitusidea maksaa vaivatta pakettitarjouksen hinnan monenkertaisesti takaisin.

Pakettitarjous pitää sisällään niin vaurastumisen lähtökohdat, sijoittamisen aakkoset, osinkosijoittamisen perusteet kuin sijoittamisen amerikkalaisiin osinkoyhtiöihin. Lisäksi mukana on laaja katsaus sijoittamisesta osinko-ETF:iin. Toista näin tuhtia ja edullista tietopakettia sijoittamisesta on vaikea löytää!

Julkaisut ovat helppolukuisia ja käytännön esimerkit omasta sijoitustoiminnastani avaavat sijoituskäsitteitä oikeassa elämässä toteutettavaan muotoon. Ota minun yli vuosikymmenen mittainen kokemus käyttöösi omassa säästämisessä ja sijoittamisessasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti