torstai 13. marraskuuta 2014

100 000 sivukatselua rikkoutui

Toukokuun lopussa kirjoitin 100 000 euron rajan rikkoutumisesta osakesalkun kehityksessä. Kunpa osakesalkku olisi tikittänyt yhtä nopeasti kuin Bloggerin laskuri. Viime viikolla se ilmoitti sivukatselujen määrän yltäneen kuusinumeroiselle lukemalle. Kiitokset jälleen kaikille lukijoille!

Sivukatselujen trendi on osoittanut lähes tasaisesti ylöspäin. Lokakuussa lukema lähenteli lähes 9000 sivukatselua. Melko uutena sisältönä blogissa on Resurssit alasivu, jonne olen vähitellen kerännyt hyödyllisiä linkkejä itseäni ja lukijoita varten. Listasin sinne muutamia hyviä ruotsalaisia sijoitusblogeja, joita olen ryhtynyt seuraamaan entistä enemmän tutustuakseni Tukholman pörssin osakkeisiin ja yhtiöihin. Miten alasivusta saisi hivenen fiksumman näköisen?

Huom! Graafin vaaka-akselin vuosiluvut eivät pidä paikkansa vaan tilasto alkaa todellisuudessa maaliskuusta 2013.
Tähän mennessä sijoituspäiväkirjan julkisena sitoumuksena toiminut blogi on sisältänyt paljon sijoitusaiheisia kirjoituksia. Bloggaaminen on ohjannut ja tuonut kurinalaisuutta osakesijoittamiseeni. Se on opettanut uusia taitoja ja pakottanut pohtimaan monia valintoja entistä tarkemmin myös osakesijoittamisen ulkopuolelta.

Vaikka osingot ja osakesijoittaminen ovat edelleen tärkein vaurastumisen vauhtipyöräni (palkkatyön jälkeen), on asuntosijoittaminen noussut vahvaksi haastajaksi. Ulkomaille muuton vuoksi asuntosijoittaminen on tällä hetkellä käymistilassa ja prioriteettina on oman pysyvämmän asumisratkaisun varmistaminen.

Ajankäytön suhteen olen lopulta onnistunut siirtämään huomioni yritystoiminnan käynnistämiseen. Tähän on varmasti eniten vaikuttanut ympäristön muutos ja lyhyemmät työpäivät. Olenkin ottanut merkittäviä askeleita luodakseni sivutuloja ja tehdä niistä skaalattavia (ei lineaarisesti riippuvaisia omasta ajankäytöstä).

Tavoitteenani on toki päästä kirjoittamaan tästäkin hankkeesta tulevaisuudessa. Mikäli epäonnistun, lakaisen koko aihepiirin vähin äänin taustalle. Nyt olen jälleen tehnyt uuden julkisen sitoumuksen. Voi tätä bloggaamisen ihanuutta.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Itse juhlin vasta 4 000 yksittäisen sivulatauksen rajan rikkoutumista :) (mutta toisaalta blogini täyttää sunnuntaina vasta kuukauden). Olisi tosi kiinnostavaa lukea tuosta yritystoiminnan käynnistämisestä, kirjoita ihmeessä siitä, äläkä lakaise maton alle!

    VastaaPoista
  2. Moi! Olet saanut lentävän lähdön blogillesi, hienoa! En aio lakaista, ja mahdollisista epäonnistumisistakin on opittava. Niitä ei kuitenkaan parane lähteä hakemaan. :)

    VastaaPoista