keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Rakenna ETF-osinkosalkku

Kiireisen sijoittajan osinkosalkku


Pörssilistatut rahastot eli ETF:t ovat kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan. Rakenna ETF-osinkosalkku -esitys kokoaa yhteen lähes vuoden mittaisen työni metsästäessäni sopivia ETF:iä, osinkotuloihin tähtäävää salkkua varten. Esitys antaa yleiskatsauksen ja perustiedot ETF:stä, esittelee kymmeniä eri ETF:iä ja kokoaa ne yhteen kiireisen sijoittajan osinkosalkuksi.

ETF:t ovat sopiva valinta niille, joilla ei ole osaamista, halua tai aikaa yksittäisten yhtiöiden ja osakkeiden tutkimiseksi. ETF:t tarjoavat laajan hajautuksen eri yhtiöihin alhaisin kustannuksin. Yhdistelemällä muutamia ETF:iä salkkuunsa sijoittaja voi luoda vakaan mutta tuottavan osinkosalkun, joka tilittää osinkoja vähintään neljästi vuodessa ellei kuukausittain.

Rakenna ETF-osinkosalkku

Julkaisussa esitellään niin osingon kasvattajiin, REIT-yhtiöihin kuin korkeaa osinkotuottoa maksaviin yhtiöihin sijoittavia ETF:iä. Lisäksi mukana ovat korko-ETF:t sekä vivutetut ETN:t, joilla sijoittaja voi maustaa salkkuaan erittäin korkealla osinkotuotolla.

Kiinteistöihin sijoittavat REIT-yhtiöt ja korkopaperit tuovat vastapainoa osakkeille. ETF:iin sijoittamalla on myös helppo lähteä kehittyville markkinoille, omistajaksi yhtiöihin, joihin on vaikea muuten sijoittaa. Julkaisu käsittelee luonnollisesti myös ETF- ja osinkosijoittamisen liittyvät riskit sekä varjopuolet - onko sinusta tuotonhakumatkalle?

Laita säästösi tuottamaan ja rakenna ETF:stä itsellesi osinkosalkku.

Esitys on hankittavissa edulliseen hintaan ja maksettavissa turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Saat linkin pdf-muotoiseen esitykseen sähköpostiisi ja voit lukea esityksen helposti vaikka älypuhelimellasi.

Rakenna ETF-osinkosalkku -esitys on saatavilla täältä.

***
Voit hankkia kaikki Tarina vaurastumisesta esitykset edulliseen yhteishintaan verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti