torstai 12. tammikuuta 2017

Mihin sijoittaisin 10 000 euroa?

Tietopaketti sijoittamisen perusteista


Yksi tyypillisimpiä kysymyksiä valmennettaviltani tai ystäviltäni on, mihin sijoittaisin tietyn määrän euroja. Valitettavasti kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta. Se on kuitenkin löydettävissä Mihin sijoittaisin 10 000 euroa -esityksen avulla. Aloittavalla sijoittajalla ei, julkaisun nimestä huolimatta, tarvitse olla kymppitonnia kasassa. Tärkeintä on aloittaa.

Mihin sijoittaisin 10 000 euroa -esitys pyrkii kuitenkin tiivistämään olennaisimman eri sijoituskohteista, helppolukuiseen ja ymmärrettävään tapaan. Esitys avaa myös eri näkökulmat, jotka alkavan sijoittajan tulee ottaa huomioon eri lähtökohdista.

Esitys rakentaa suositun Tie ensimmäiseen 100 000 euroon esityksen perustalle ja syventyy eri sijoituskohteisiin: tilisäästämiseen, rahastoihin, ETF:iin, osakesijoittamiseen, vaihtehtoisiin sijoituksiin sekä asuntosijoittamiseen. Mitä sijoittajan on otettava huomioon etsiessään sijoituskohdetta kymppitonnille? Pohdinta riskin, tuoton, pääoman ja tavoitteiden välillä on ensiarvoisen tärkeää.

Mihin sijoittaisin 10 000 euroa?
Esitys sopii parhaiten lukijalle, jonka taloudellinen perusta on kunnossa ja seuraavaksi vuorossa on säästöjen turvaaminen inflaatiolta ja niiden kasvattaminen koneen omistajana eikä vain osana.

Tuttuun tapaan yhdistelen niin julkaistua kuin julkaisematonta tietoa sekä käytännön esimerkkejä jäsennellysti. Esitys on hankittavissa edulliseen hintaan ja maksettavissa turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Saat linkin pdf-muotoiseen esitykseen sähköpostiisi ja voit lukea esityksen helposti vaikka älypuhelimellasi.

Mihin sijoittaisin 10 000 euroa -esitys on saatavilla täältä.

***
Voit hankkia kaikki Tarina vaurastumisesta esitykset edulliseen yhteishintaan verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti