torstai 10. maaliskuuta 2016

Osinkosijoittamisen perusteet

Toistuvan tulovirran resepti


Sijoitusstrategiani yksi tärkeimpiä lähtökohtia ovat olleet osingot. Ne tuovat sijoittajalle tasaista tulovirtaa ja merkittävä osa osaketuotoista muodostuu pitkällä aikavälillä osingoista. Olenkin laittanut yhteen osinkosijoittamisen perusteista tietopaketin, joka antaa katsauksen tähän houkuttelevaan sijoitusstrategiaan.

Esitys tiivistää osinkosijoittajan ajatusmaailman, osinkosijoittamisen perusteet ja osinkotulojen kasvattamisen yli viiteenkymmeneen helppolukuiseen kalvoon. Esitys kertoo millainen ajatusmalli vaaditaan osinkosijoittajana menestyäkseen, mitä tulee ottaa huomioon osinkosijoitusstrategiassa sekä kuinka luoda kasvava ja toistuva tulovirta.

Osinkosijoittamisen perusteet sopii erityisesti niille, jotka hakevat vielä omaa sijoitustyyliään ja -strategiaa. Ehkäpä et pahastuisi, jos osingot peittäisivät tulevaisuudessa jopa kokonaan tai vähintäänkin osan kuluistasi?

Osinkosijoittaja on edistyessään vuosi vuodelta vähemmän riippuvainen palkkatyöstä ja lukeutuu siihen ryhmään, joka pikemminkin hyötyy yritysten tuottamasta lisäarvosta kuin parjaa sitä somessa.

Olen sijoittanut osinkostrategiaa noudatellen vuodesta 2007. Luonnollisesti ymmärrykseni ja sijoitusstrategiani on kirkastunut matkan varrella merkittävästi. Esityksen avulla pääset tutustumaan siihen, mitä olen opiskelemalle, tekemällä, erehtymällä ja onnistumalla oppinut lähes kymmenessä vuodessa.

Osinkosijoittamisen perusteet
Tuttuun tapaan yhdistelen niin julkaistua kuin julkaisematonta tietoa sekä käytännön esimerkkejä jäsennellysti. Esitys on hankittavissa edulliseen hintaan ja maksettavissa turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Saat linkin pdf-muotoiseen esitykseen sähköpostiisi ja voit lukea esityksen helposti vaikka älypuhelimellasi.

Osinkosijoittamisen perusteet, toinen Tarina vaurastumisesta julkaisu, on nyt saatavilla täältä.

***

Osinkosijoittamisen perusteet seuraa Tie ensimmäiseen 100 000 € julkaisua, jonka esittely on luettavissa tästä. Voit hankkia kaikki esitykset edulliseen yhteishintaan verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti